Sbohem

Sbohem

Srdce ještě tluče, tělo se chvěje,
těžký dech a oči plné beznaděje.
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?

Vyprahlá ústa, dochází slova
Bolest a slzy, zas a znova
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?

Po tváři všech stékají slzy,
Tiché prosby o pomoc, "vždyť je ještě brzy".
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?

Z dálky už zlehounka zaznívá to sladké pojď,
Cháron už chystá svou černou loď.
Kde jsou tví andělé, co chránit tě mají?

Snad už ti chystají místečko v ráji.
Autor I'm nothing, 27.05.2022
Přečteno 103x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Friday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé nad námi tiše bdí, dokud nedojdeme k cestě poslední..

28.05.2022 07:28:59 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí