Koincidence bdění

Koincidence bdění

Anotace: Bohu lesku útroby stezku

Na kole uprostřed mé cesty,
řekl "Lucka" do jízdy ticha.
Vsazená hle u lesa túje.
Sama si tu... vegetuje...

Ze všech stromů a míst... tùje?,
roste úšklebná koincidence,
Vě Redfíldův úhel.
Slezl z kola a pře-konvence,
Pro být tím kdo medituje.
Čas otevřít pár truehell.

Kolotočáři zůstali v trávě,
Popošel usedl na šutr a učil se.
Uďál sem z komára velblouda,
Ten už nekousne, hurá.

Pochopil své ruce, nohy, re-verše,
V mysli sluní Jarku laťí v óHni tupé.《
Ne vždy pozpátku se vrací v řádku,
Ale jsem tu, nechám se překvapit Ájo.

Tvůj Orichi
Autor Orichi, 29.05.2022
Přečteno 186x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jsem tu, nechám se překvapit Ájo.
O, já ti páv. Keř pes mách. E, nuť mě. Sjela.

29.05.2022 23:34:25 | Špáďa

Pravděpodobně Maxipesfík k Áje zákeřně

31.05.2022 16:39:31 | Orichi

Ye... True Hell, just like that.
Fight no more.

29.05.2022 11:46:25 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí