Roztály jsme

Roztály jsme

Anotace:

Iluze odplouvají

Stejně jako ptáci 

Odlétají na jih

Po dlouhé zimě

 

Slepé místo 

Najednou je plné

Tajných znamení 

Co po odkrytí mění

Všechen směr 

 

A kam popluješ

Záleží na všech 

Těch letních hvězdách 

O kterých pokorně sníš

Když se díváš vzhůru 

 

Nebude ti smutno

Po mávaní křídel 

Ani po tajícím sněhu 

Roztátého příběhu 

 

A tak jdeš dál

S hlavou vztyčenou 

A s úlevou 

Když všechno je

Jak má být 

 

A až se jednou zase

Podíváš vzhůru 

Bude obzor pořád čistý

A v tvé duši bude stále klid

Jako po svěžím jarním dešti

Autor Denael, 04.06.2022
Přečteno 143x
Tipy 14
Poslední tipující: Guldrun, CULIKATÁ, Kan, Marten, mkinka, Sonador, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ta mě pohladila, hlavně v závěru :-)

06.06.2022 08:15:48 | CULIKATÁ

To jsem ráda :)

06.06.2022 20:46:01 | Denael

Krásná slova útěšná :)

05.06.2022 02:25:31 | Narra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí