Prošla kolem.

Prošla kolem.

Prošla kolem mne
a mé oči na ní.
Ústa mám rozevřená,
jak zívající ráno
a nohy stočené do spirály.
Prvotní projev obdivu,
ale teď to dáme všechno zpět.
Jen ta dáma tu už není.
Mnohé city bláznivě vzplanou
a věci se komplikují.
Emoce se bouří a mysl pění.
To kvůli tomu, co způsobí jediná žena.
Cizí žena.
Ale, kdo by za ní neotočil hlavu,
není chlap. Genderově špatně,
ale i tak.
Jsem chlap, a ještě se můžu otočit.
A co s tím uděláte ?
Vzbouříte svět, nebo se upálíte ?
To kvůli tomu jedinému slovu ?
Už to tady jednou bylo.
" Na počátku bylo slovo. "
Žeby na konci všeho bylo taky ?
Nechte toho, nehrejte si na Boha !
Autor Kan, 06.06.2022
Přečteno 109x
Tipy 18
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Guldrun, Koala, Sonador, Fialový metal, šerý, Psavec, mkinka, Lexi, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova mají velkou moc, někdy ničí, zničí, jindy pomohou, povzbudí, poletují :-)

07.06.2022 09:49:39 | CULIKATÁ

:-))

07.06.2022 11:44:22 | Kan

Nádhera.
Dík a hned je líp.

06.06.2022 15:02:34 | Fialový metal

Já taky děkuji.

06.06.2022 20:05:54 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí