*-*Jen dál tou cestou jít

*-*Jen dál tou cestou jít

Anotace: *~*~*~* *~*~*~*

........................
~~~~
Cesty a cestičky
jsou různé
a každá někam vede,
jedny jsou dlážděné
jiné jsou samé bláto.
Bláto ráno smyje déšť
a slunce osuší
co víc můžeme chtít?
Jen dál tou cestou jít
vždyť parku cestičky sluší.
To dobře vím
a cestu nezměním

Cesta má ráda každého
kdo za štěstím si kráčí
má taky ráda děti
co panáka nakreslí si a skáčí.
Cestičkám v parku
nevadí ani ďolíček.
Těší se,
já budu plná
barevných kuliček.
Třeba se některá skutálí
až do trávy
k vonícím fialkám
a tam ji já,
cestička v parku
vůbec nehledám

Mamince fialek kytičku
trhala k svátku
ta malá copatá holčička
a pak se raduje,
koukejte,
tady vyrostla
krásná duhová kulička.
Tak si ji do kapsičky dala
a potom se všem
s kuličkou duhovou
pochlubila.

Bude hledat další?
Koukejte,tam v jeteli snad raší.

---------------------
☺ ~~~ ☺

Autor Květka Š., 06.06.2022
Přečteno 123x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A taky mám doma ještě duhové kuličky Květuško. hezká básnička.

06.06.2022 18:32:51 | CULIKATÁ

Kdo hledá a má chuť najde Květuško.

06.06.2022 15:36:04 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí