*-*Jeden černý kocour

*-*Jeden černý kocour

Anotace: ~~~~~~~~~***

-----------------------------

~~~~~~~~~
Jeden černý kocour
z vedlejšího dvora
na tu krásnou kočku
dírou v plotě zírá
tlapou se drbe za uchem
pod vousy si praví
co spolu holka podniknem
já jsem pro tebe ten pravý.
Jak tam tak stojí a čeká
sedl mu na hlavu motýl
kocour se ani nepohne
ten motýl se trochu divil
a kočka od vedle kouká
...kocourovi to sluší...
a potom potichu mňoukne
snad mi tu ozdobu půjčí.

Kocour se trochu diví
kočka milostně mňouká
stoupne si na všechny čtyři
a přes plot za ní spěchá,
to se však motýl poleká
roztáhne křídla a uletí
kočička ozdobu nedostala
s kocourem se ale spřátelí.
Myši však spolu nehonili
teď obdivují jen motýly.

.................................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.06.2022
Přečteno 92x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, Marten, CULIKATÁ, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale místo ozdoby získala prima kamaráda:-)

08.06.2022 16:31:26 | CULIKATÁ

Ty jsi milá v řádcích.

08.06.2022 14:55:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí