Leť

Leť

Anotace: ...

Myšlenky na tebe jsou jako mimikry
Jsou pro mě prostej fakt.
Prostě tu jsou a existujou.
Stejně tak.
Jako ty už se mnou nikdy nebudeš
...existovat.



Vidím tě tam sedět v bílém tričku.
S optimistickým úsměvem.
Bez špetky ironie.
Bez špetky vzdoru a touhy.
Bez obrany.
Jako bys v tom letadle seděl ty.
Prostě ty.



Před tím vším.
Kdy možnost vzít si tvou ruku
....byla přirozeností.



Takhle už tě nikdy neuvidím.



Mám chuť ti to říct.
Bylo to poprvé.
Kolikrát si mi říkal.
Leť.



Nesnášela jsem to.



A teď.
By ti to bylo jedno.
Autor Loveless, 14.06.2022
Přečteno 149x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, Stanislav32, kudlankaW, CULIKATÁ, Protos1182, Psavec, Fialový metal, šerý, mkinka, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí