Déšť se sněhem

Déšť se sněhem

Anotace: něco proti nedělnímu horku

Na šedých vlnkách vědomí

tvoří dešťové kapky pochybností

miliony malých terčů

 

Křižování

příležitostných poryvů zmatků

zatýká klid

 

Na místě činu

pučí ticha

zpíjíš se jimi

do němoty

 

Necháš kalhoty

Aby Ti obejmuly nohy

a práci

aby Tě vedla za ruku

pryč od smrti

 

Až přejdeš zmrzlou pláň

i zástup přimrzlých, smrkových poutníků

budeš nad kouřícím hrnkem tázán

zda najdeš v puse větříček

Autor Kaj, 17.06.2022
Přečteno 110x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, šerý, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí