Někdo na kafe a , ... dál?

Někdo na kafe a , ... dál?

Sedící tiše pije kávu svou,

sám v davu, max. s jednou papírovou....

Co spřízněnost duše, s kým slova prohodit 

Myšlenky v hlavě - chystají se závodit

 

 

Po ulici - prašivý pes se šoupe

zátiší některým přijde tak hloupé...

Lékem kámen není

samota uvnitř  - těžko něco změní. 

 

Den do prázdnoty teče 

Kam spěješ smutný bídný světe

 

~☆~

Autor Protos1182, 18.06.2022
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: Dominik Plesr, Vědma, Psavec, Sonador, šerý, Frr, Lexi, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak... trefila se do nálady

21.06.2022 17:54:54 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí