V.N.L.

V.N.L.

Doteky nedotknuté
a tolik dotčených,
a tolik uzlů na životě
pro zrcadla ohmataná
pro hvězdy jež opadaly
pro slova hlavně -
jež nezničena
stále do očí pálí
pro lišky za večera
jež vinice naše ničí
a já je neostříhal
neb růži Šárónskou
jsem zahlíd v šeru...

tisíckrát na světě
a miliónkrát v duši
všechno je zapsáno
a smutek tomu sluší
a řetízek z pouti
a tři věci na něm...

     někdy 2004 - 2006

Autor Jan Kacíř, 19.06.2022
Přečteno 89x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo.

19.06.2022 08:20:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí