Co...

Co...

Co mít, a co chtít

kam jít a pro co být?

 

Otázky, a zas jen otázkou odpověď zní

táhnou se podobny veškeré dny.

 

Nuda a apatie, v noci pak stres

pískání v uších mění se v děs. 

 

Teplo dlaně když boli, vnitřek v víru se točí 

Zastavit, vyskočit z kruhu

Kam, s kým a jak...

 

~☆~

Autor Protos1182, 19.06.2022
Přečteno 109x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, mkinka, Sonador, Marten, Vivien, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí