Zmatek

Zmatek

Anotace: Takovej blábol

/Rozhodnutí/
jaké je správné ?
/Láska/
Je to špatné ?
Co mám dělat ?
Poraď mi
V sobě se nevyznám
Zmatek mám v srdci
/Chaos/
nevnímám, nevidím
/co se děje ?/
proč muselo se všechno stát ?
a proč se tvář nesměje ?
/déšť/
prý smyje vše
však tohle ?
to nikdy nesmyje
Autor -Wendy-, 21.03.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To máš teda pravdu /s tou anotací/

27.03.2007 23:43:00 | miela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí