Pro děti

Pro děti

Anotace: .

.
Než začnu hrát
prsty se dotknou kláves
Jsem tomu rád
že mohu poděkovat
nebi a vodě za les

A potom znovu na konci
však víš noty nezestárnou
tomu kameni
v srdci svém
jenž se v úlomcích
mění v cestu
známou
leckdy stranou

V kopcích
na vrcholu skály
ptá se ve mně dítě
Mohu křičet?
Čerstvé nebe nad hlavou
Vyprodané sály
Milé lvíče
cos tahalo mě za vous
spočiňme v objetí..

Uprostřed
včela na květině
z naší lásky
nedobytný hrad
protřepat nemíchat
vyvětrat nechátrat
dětská ruka na pianu
Žiju tati
nemám na vybranou
žiju
pojďme hrát
na kopcích ve skalách v lesích
leckdy stranou
.
.
Autor Now, 22.06.2022
Přečteno 132x
Tipy 21
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, šerý, Fil, Amonasr, Fialový metal, Marten, Frr, Psavec, jenommarie, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

03.07.2022 02:43:43 | Now

...A děti nás učily a učí...čí jsme ,čí......Ji./úsměv/

28.06.2022 14:03:45 | jitoush

Verše jsem si pošeptal do ucha. Ze mě rty dětské, že to berou. I se vzpomínkou... celou*
No bezva!

22.06.2022 18:29:56 | šerý

...a pro koho jinýho?...;-)všichni jsme (něčí) děti...

22.06.2022 14:24:07 | Marten

Milý Nowe, chytla za srdce:)

22.06.2022 10:23:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí