Spolubydlící

Spolubydlící

Nějak nebavím sám sebe
a tak se sypu - usypávám do vroucí vody
Nějak se nebavím
a tak se zkrápím do nepohody
Nějak si jdu na nervy
a nějak si nevyhovuju

...ale co se mnou???

      někdy 2004 - 2006

Autor Jan Kacíř, 23.06.2022
Přečteno 113x
Tipy 10
Poslední tipující: WWW, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, CULIKATÁ, Frr, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí