*-*Tak co tu chceš?

*-*Tak co tu chceš?

Anotace: *********

 

.......................

Samoto,samoto

ty smutná paní

každý tě odhání.

Tak co tu chceš?

Jsi v temném závoji

všichni se tě bojí,

samotná nechci být.

Tak pryč už běž.

Milého si najdu

a tebe obejdu,

se mnou dál nebudeš.

 

Jinam si běž.

Samota odešla

když lásku jsem našla,

samotná nejsem

a ani trochu smutná,

po čase zase vím

jak láska moc chutná.

Sladká jak cukrátko

jak turecký med

a chutná.

Nejlíp hned....

--------------------------

.................

Autor Květka Š., 25.06.2022
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Vivien, Marten, Fialový metal, Frr, jenommarie, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s komentem níže:-).Někdy je člověk sám více s někým, než sám se sebou...

28.06.2022 07:48:59 | CULIKATÁ

I s někým můžeme propadnout samotě
a když je tam láska..samotu pošle na kutě.:)
Krásný letní čas milá Květuško*

25.06.2022 18:15:37 | jenommarie

Tak co tu chci? No přece se potěšit tvojí hezkou báseňkou*

25.06.2022 16:56:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí