O lásce a růžích

O lásce a růžích

Nejkrásnější růže rozkvétají v noci,

v rytmu valčíku se jejich vůně nese.

Každá z růží skrývá ve své moci

sílu, co v jiných květech nenajde se.

 

I láska má svůj lásky čas,

kdy rozkvétá a jako růže voní,

kdy v duších rozeznívá zvonů hlas.

A jako růže o krásu, tak bojujeme o ni 

 

 

Autor Kan, 26.06.2022
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, mkinka, Jan Kacíř, Psavec, Frr, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu.Je to tak.

28.06.2022 12:30:51 | Kan

Ano, vše má svůj čas:-)

28.06.2022 07:37:47 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí