V proudu času.

V proudu času.

V proudu času,
ve víru vzpomínek
paměť se topí
Snaží se zachytit stébel,
těch, jež kolem plynou.
Mysl se bouří
a nepochopí,
že vinna je spoluvinou.
Motýli vzpomínek odlétají
a ztrácí se v kolotu událostí.
Možná se na chvíli vzchopí,
obrazy v mlhách mizí a v kouři.
Povždy se probudí nové slunce
s novou nadějí v náznaku.
Nikdy se však neoprostí,
od kouzel a od zázraků.
Autor Kan, 27.06.2022
Přečteno 148x
Tipy 18
Poslední tipující: Protos1182, Nazgulll, Sonador, Fialový metal, Snacek, šerý, CULIKATÁ, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty vzpomínky.. pěkně se mi četla.

27.06.2022 19:02:28 | CULIKATÁ

To mě těší. Děkuji.

27.06.2022 20:12:33 | Kan

To jsem rád, děkuji.

27.06.2022 18:44:22 | Kan

příjemný pocit ze čtení.

27.06.2022 16:38:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí