Konec začátku

Konec začátku

...už jsem se oplakal a stále jsem tady
znovu a znovu se dávám dohromady
ať už to bolí ať mám na to vztek
zas další košile na mě ve švech praská
a další meta zcela zametena
a další pokušení - ďábel nebo žena
a další scestí někam do ztracena
chvilka poblouznění, která za to stála
ač byla na dluh a zbývá jenom platit
už jsem se oplakal...

a musím se vrátit?

            15.9.2016
Autor Jan Kacíř, 29.06.2022
Přečteno 101x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, J's .., šerý, Psavec, Sonador, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí