Anděli, zahraj to znovu....

Anděli, zahraj to znovu....

Anotace: .........

Dnešní den (tenhle i každý), dopustila bych se vraždy,
kdybych blízko neměla urputného anděla,
kterým mne (dost fikaně) drží pevně na laně.

Všechny ty, co furt mě ničí, fláknout chci železnou tyčí.
A svým mečem KATANA třískat je až do rána,
ve večeru přetichém přetáhnout je řemdichem.

Můj anděl však protest vznáší, ohněm pekelným mě straší.
A tak dál jsem za blbečka, na kterém si zgustne smečka,
pro niž jsem, ach, navždy již malá šedá blbá myš.

Anděli, zahraj to znovu, popusť lano, pusť mne k slovu,
potom budu vnímat míň žal...., kde mám ten tureckej kinžál ?!!
Autor Bordža, 30.06.2022
Přečteno 119x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, CULIKATÁ, Sonador, Marten, Fialový metal, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že Tě Tvůj anděl drží na uzdě, jinak by to bylo asi tóčo:-D

30.06.2022 15:49:32 | CULIKATÁ

Inu, ten anděl - místo, aby trestal mé škůdce mečem plamenným, péruje jen mne.

07.07.2022 12:17:20 | Bordža

taky jsem občas ráda, že kolem mě jeden takovej poletuje;)
super*

30.06.2022 15:16:01 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí