Lidé

Lidé

Lidé - tvorové rozumní umí být 

ale některým chybí rozum - cit.

"Vychcaností" posouvají se dál,

na úkor druhých, aby jejich život stál. 

 

Jen někteří se toho nebojí

za sebe sami se postaví. 

Rozum svůj dobře znají

City své po pravdě znají.

 

Jsou lidé co paraziti 

na citech druhých žijí 

Pod rouškou pochopení 

druhým pak za zády se smějí. 

 

Pak jiní,  co pro ně lze všechno dát 

bezelstnost pochopení, neumí hrát. 

Jsou sami za sebe, žádný kýč 

Svítí, jak milióny svic.

 

~☆~

Autor Protos1182, 01.07.2022
Přečteno 144x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, šerý, Psavec, mkinka, CULIKATÁ, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou lidé krásní i oškliví,
stateční i bázliví
vážní i hraví,
mírní i draví
každý je směsicí různých stínů,
plný lásky, nenávisti, radostí i splínů ;)
Krásný den, Míro :)

02.07.2022 17:30:40 | Emily Říhová

I Tobě moc krásný den přeji :0)

04.07.2022 07:20:02 | Protos1182

Lidé jsou různí, tak jest:-).

01.07.2022 20:00:09 | CULIKATÁ

Tak tak *....*

01.07.2022 20:17:23 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí