Stres

Stres

Zabíjí zvolna mysl i tělo, byť by cokoliv se dělo. 

Jen přítomnost něčí, ke stresu tak stačí. 

Ta nepohoda pak bývá děsivá.

Mysl ze vnitř se žere.

Však 

mysl unikne.

Do jiných těch sfér

Doma si klidně zatím ser. 

Zatím je v mysli si daleko utíkám

tam - někde, kde nejsem sám.

Tam - písmeny si povídám.

Tam radost mám a dám.

Neví to ona, ví to Ta

Světlo je víc, to není tma

Když chápou se dva, je to nádhera 

Je to to,co tma pochopit v světle nemůže 

 

~☆~

Autor Protos1182, 02.07.2022
Přečteno 124x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, jenommarie, mkinka, Lord Tourette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí