Uvíznutí

Uvíznutí

Jak je ti pod knutou
Máš bolest vetknutou
Skrz břicho do záňadří

Jak je ti v osidlech
Úzkost ti bere dech
Od očí jež tě spatří

Jak je ti v zajetí
V dusivém objetí
K smrti blíž než na hřích

Jak je ti nad věcí
Ne cestě led a sníh
Za obzor kam až patříš

Jak je ti na zemi
Přikován trýzněmi
Pro city které vraždí

    14.11.2016

Autor Jan Kacíř, 05.07.2022
Přečteno 79x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Psavec, Sonador, Frr, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

05.07.2022 10:14:38 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí