Slovácký expres

Slovácký expres

Anotace: Malování tahů 2022

Jede tam, kde to znám.
Místa ráda mám.
Stihla jsem a raduji se.
Neujel mi.
Dobře je mi.

Mami, za chvilku přelezu vrátka.
Budu zas usměvavá holka
a lítat na kole ulicemi.
Pořád mám chuť žít se vzpomínkami.

Trháme rybíz a povídáme.
Urodilo se a hlavně, že se máme.
Jsou svátky a sebe trochu ochutnáme.

Tvoje vrásky miluji.
Jsi unavená a já k Tobě vesluji.
Utekl den ve znamení zahrádky.
Přijela jsem a našla štěstí za vrátky.

A rychlík na mě počkal,
vypadl mi mobil a já byla nedostupná.
Já věděla, že máma vždycky počká.

Stanice letí jako svět na kolejích.
Život je síla v peřejích.
Zlato je být a druhé rád mít.
Děkuji za každý okamžik.
Autor mkinka, 05.07.2022
Přečteno 109x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, jort1, Jacob P. Verlaine, Fialový metal, Psavec, Frr, Lexi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U maminky je zkrátka krásně a bezpečno:-)

07.07.2022 08:11:25 | CULIKATÁ

Ano. Děkuji za milá slova.

07.07.2022 08:18:25 | mkinka

To je moc krásné, takové návraty

05.07.2022 20:47:53 | Lexi

Moc děkuji, milá Lexi.

05.07.2022 21:24:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí