Krabatův stesk

Krabatův stesk

Anotace: text písně

duši prodal jsem v zoufalství

pak jsem uslyšel z temnot chór

teď temný mrak můj zrak halí

duši mou uvěznil temný tvor

 

 

kde duše věžní temný tvor

kde duše věžní temný tvor

kde duše věžní temný tvor

kde duše věžní temný tvor

 

 

musím si kopat vlastní hrob

k tomu zpívá vraní sbor

bitvu půlnoční jsem prohrál 

duši mou uvěznil temný tvor

 

kde duše uvěznil temný tvor

kde duše věžní temný tvor

kde duše věžní temný tvor

kde duše věžní temný tvor

Autor Uličný, 06.07.2022
Přečteno 145x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, mkinka, Snacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí