Óda

Óda

Anotace: Malování tahů 2022

A tak se dívám do vínku.
Pravda srší v pramínku.
Jaký je rozdíl mezi mužem i ženou?

Asi každý má přání nebýt sám a
v hlavolamu je manipulován.

Nebe je nejisté a možná toho chceme příliš moc.
Pravá láska je čistý skvost.

Tak dýchám do křišťálové koule,
aby přání nezapadla sněhem
a byla naplněna velkým klidem.

Všichni potřebujeme být spolu,
harmonogram krásného vzoru.
Naše hvězdy se potkají
a najdou píseň v jinotaji.

Tak už tiše, ať křehce běží.
Kéž srdce naše správně měří.
Tenký vánek kéž je svěží.
Autor mkinka, 07.07.2022
Přečteno 89x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Protos1182, Fialový metal, kudlankaW, Frr, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je ten ježek v kleci...

09.07.2022 09:13:28 | jort1

Ano.

09.07.2022 09:30:28 | mkinka

Tvá přání se jistě vyplní a dvě srdce pravá láska naplní:-).

07.07.2022 15:13:21 | CULIKATÁ

Děkuji. Chtěla jsem napsat něco, co má pozitivní ráz.

07.07.2022 15:47:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí