*-*Svatební šaty

*-*Svatební šaty

Anotace: ~~~~~~:-)~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~~~~~~ 

Svatební šaty po prababičce

v tom starém kufru z proutí

vidím to jak ve starém filmu

jak se v nich prababi kroutí.

I klobouček s mašlí krajkovou

střevíčky a jednu suchou růži,

bílý motýlek a fajfku měchovou

jo,takový bývali kdysi muži.

 

V rámečku obrázek,svatební slib

i zlatý kroužek tu musí někde být

v kapesníčku ve svatební vestě

nic těm  pra,pra nestálo v cestě.

Šťastně si prabábi,praděda žili

jenom ty památky v kufru tu zbyly.

 

Ve starém kufru vzpomínky.. 

To byla láska na věky.

 

.....................

~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.07.2022
Přečteno 91x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, Fialový metal, CULIKATÁ, ukrytá v máku, Frr, Marten, mkinka, Marry31
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásná, připomněla mi film pro pamětníky:-)

07.07.2022 20:47:19 | CULIKATÁ

Děkuji Ti za fotku té kočičky. Moc mi připomíná jednu kočičku, co je v nebíčku.
Pohladila jsi.

07.07.2022 15:45:29 | mkinka

čas plyne, ale vzpomínky zůstanou

07.07.2022 15:36:35 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí