Zrozená

Zrozená

Anotace: Malování tahů 2022

Z bolesti zrozená
bez výstelky hozená,
slovem zakulacená
honosí se slastná jíva.
A necítí se sama.

Místo Plejády věc známá.
Fantazie nekonečná.
Hvězdy jsou kamarádky
a mráčky zvučí na píšťaly.

Sním po nocích v opojení.
Slovo dá pochopení.
Cesta mezi hvězdami
tlumí života odřeniny.

Jednou podáme si ruku.
Já a Ty.
Jsem Věčná cestovatelka luny.
Ach, Ty hvězdáři, oblíbený.

A možná více, ale to nepovím.
Zavřu oči a opět sním
pod romantickou oblohou
a polibky pouštím dálavou,
všanc s vůní levandulovou.
Autor mkinka, 09.07.2022
Přečteno 78x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Kan, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdy v dáli dělají smutnou tmu příjemnější.

10.07.2022 14:47:10 | Kan

Děkuji za napsání.

10.07.2022 16:30:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí