Avatar

Avatar

Anotace: Pro vozíčkáře 2022

Film z roku 2009.
Do hlavy mi vlezl
pro úžas vzpomínek,
dal slovům plamínek.

Hrdina je vozíčkář,
co mění tvář
a raduje se, že má nohy,
které běží.

Ta scéna z filmu je nejkrásnější.
To nadšení.
Zažívá, co nemá na Zemi.

Promítám si ho v hlavě,
že je čímsi víc.
Má najednou naději bez hranic.
Nepochopí, kdo nezkusí bez nohou žít.

Ten film je křehký,
láskou půvabný.
Má překážky i výhry.
uvnitř nitro velké síly.
Autor mkinka, 09.07.2022
Přečteno 96x
Tipy 11
Poslední tipující: Protos1182, Kan, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, Dejvis, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé filmy, nebo knížky se člověku dostanou pod kůži

09.07.2022 08:55:32 | Marry31

Ano. Přesně tak.

09.07.2022 09:29:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí