Zloduchův důchod

Zloduchův důchod

Anotace: napadlo mě to na Jižáku

Zloduchův důchod

 

Nad fabrikou zvedá se hustý kouř

životem prošels jak jak zahnaný tchoř

pokryly město černé saze

prodal jsi vše a vykoupil draze

Jak ti tvé vínko prodražili

ti, co tvé haxny podrazily

a na cizí svatbě snad za křívé cesty

sklízíš jen výsměch od nevěsty

Nad fabrikou zvedá se hustý kouř

Plamínku ohně v kamnech hoř

Doutnají komíny spaloven

mazlíku zvrhlých královen

Myslivec z hůry flintu si čistí

na dědka zpitého v nenávisti

Svrbí v šedinách i mezi vrásky

Jak zoufale málo rozdal lásky

Autor Equus przewalski, 09.07.2022
Přečteno 117x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí