Sčítání a dělení

Sčítání a dělení

Zachycen ve spárech
Tlakem jenž bere dech
Škobrtám o kamínky

Zachycen ve spárech
Zaťatých do krve
Zas dalším poprvé
a nikde o tom zmínky

Krajino nikdy nedočtená
jsi napůl člověk napůl žena
Bludný kořen
Brána nových časů
Ďábel, jenž poskytuje spásu
Propadliště k syrovému masu

Zachycen ve spárech
Až ústa pozbývají hlasu
Já zpola člověk napůl muž
Skloněný nad úrodným ladem
Rozsévám ječmen, aby se stal sladem
Rozsévám žito, aby bylo chlebem
Rozsévám oves, aby se stal pící
Rozsévám, nedělím se
Jsem nepřející

Zachycen ve spárech
Ty taky zachycena
Co člověk spojil
Do noci nahlas sténá
Co člověk spojil
Samo se rozdělilo
Do ticha ztratil se
A divé zvíře zbylo

    14.12.2016

Autor Jan Kacíř, 09.07.2022
Přečteno 95x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, ZUZ271, mkinka, Marry31, Frr, CULIKATÁ, Psavec, ukrytá v máku
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobře upředeno.

11.07.2022 10:45:40 | Kan

Tohle je fakt dobré :)!

09.07.2022 23:53:10 | ukrytá v máku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí