Dozrálá meruňka

Dozrálá meruňka

Anotace: Malování tahů 2022

Hladím stromek na zahrádce
a vidím plody a jsem v pohádce.
Kvetla a přežila mrazíky.
Teď chutnám první plod.

Je malý a milý i dá radostí v okamžení.
Kochám se v zalíbení.
Prosvítá oranžovo.

A děkuji za dary nebe.
Meruňko, mám ráda Tebe.
Rozplýváš se na jazyku
a já píši kilo díků.

Ty, jediná jsi mě zbavila vzlyků.
Dala chutnou ruku,
když chybělo trpaslíků.
Chutnám a světlem se raduji.
S boží přirozeností recituji.
Autor mkinka, 10.07.2022
Přečteno 87x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, kudlankaW, Frr, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí