Plovárna

Plovárna

Neumím vyhlédnout

sám ze sebe

 

Ostatní se vytratili

zůstal jsem sám sobě

s interpretacemi druhých

 

Ztratil jsem se sám sobě

zůstal mi zrak a sluch

nazírání rodičů

 

Rodiče odešli

zůstala slova

vrhající se ze startovacích bloků

do bazénu rozhovoru

 

Zůstalo rodné stavení

parník na vlnách krajiny

 

Zůstaly akvabely tónů

v dovedných formacích akordů

každé družstvo má jinou melodii

porovnávám je se svým naladěním

hlasuji pro eleganci

černých plavek

Autor Kaj, 11.07.2022
Přečteno 99x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, Marten, CULIKATÁ, Fialový metal, Lexi, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dvě sloky, jsou nej, vlastně by už ani nemuselo být víc. Takové ZRCADLO by dostačovalo.

11.07.2022 09:55:35 | Vivien

Díky, těší mě to.

11.07.2022 10:06:13 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí