Vyšehrad

Vyšehrad

Anotace: Malování tahů 2022

Podívala jsem se na Vyšehrad
a cítila bezpečný přístav.
Stanice nebyla nudná
a cesta méně krušná.

Myslela jsem na pověsti
a majestát i Šemíka.
Věrnost koně dýchá.
Historie veliká
a koňské srdce obrovské.

Slza padá za hrdinství
v kůži zvířecí.
Ach, milý Šemíku,
miloval si svého pána
a věčnost Ti je přána.

Láska prokázána.
Ať žije svatá brána.
Autor mkinka, 12.07.2022
Přečteno 96x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, kudlankaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AŤ ŽIJE** ST*

12.07.2022 10:15:46 | Frr

Ano, sláva Šemíkovi.

12.07.2022 10:27:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí