Násobím

Násobím

Anotace: Malování tahů 2022

Neovládám matematiku,
avšak mám oči díků
a dech kouzelníků.

Rozčešu vlasy a hodím s nimi
i slova půjdou dělat divy.
Násobím míru vnitřní lásky
a posílám vrátky.

Jednou bude líp
v jinotaji i hlavolamu,
ať doušek najde sílu.

Vrchol je dávat
a potichu klást
a v rytmu citu objímat.

Násobím radost do očí smutných
a víru s nadšením,
že pohádky přijdou v okamžení
i příběh z lucerny.

Mé ruce hladí oběžnou dráhu.
A prosí o štěstí všem duší milou.
Posílám píseň křehkou.
Bezbřehou a něžnou.
Autor mkinka, 12.07.2022
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Marry31, Fialový metal, CULIKATÁ, Frr, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak TA TAK*****ST*

12.07.2022 22:09:23 | Frr

Děkuji.

13.07.2022 01:17:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí