Strata

Strata

Osudu neujdes
To uz davno vies
Snaz sa kolko chces
To jedine zmozes

Strata, ta boli
A bud Ta zlomi
Alebo pretvori
A tak Ta stvori

Smrt nieje smiech
Nieje to ani hriech
Kazdodenny uspech
Ze dnes si mal pech

Smrt čura na plech
Smeje sa zo striech
Zajtra skončím nech
Na pochcaných márech

Smutok tak ako pýcha
Do srdca Ti pichá
Pýcha však bez ostychu
Smutok Ta nechá v tichu

Ked oči si vyplaces
A slzy už nenajdes
Dalej sa posunies
A raz vraj zabudnes

Strata nás zabolí
Najvacsia v okolí
Nie je to po voli
Nech to už preboli
Autor RoTa, 14.07.2022
Přečteno 79x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí