Vztek

Vztek

Anotace: Jdi mi z očí!!!

Mám na Tebe vztek!
Proč jsi mi utek'?
Vždyť jsem Ti nic neprovedla...
Naopak jsem byla hodná.

Tak proč tak najednou jsi odešel?
Nevím, jak jsi se beze mě obešel...
Byla jsem to já, kdo Tě držel nad vodou.
Tak proč's teda odešel za jinou???

Kdo je schopen dát Ti víc?
Uvidíš, že beze mě nebudeš nic!
Ale už je mi to jedno, jen si běž!
Ať klidně pod mostem zůstaneš!!

Už Ti pomáhat nebudu,
stejně jsi mě prej měl za obludu...
Jen mou dobrotu využít jsi chtěl...
A na mé city při tom zapomněl :-(

A tak Ti říkám, jdi mi z očí!
Jinak tohle špatně skončí!
Přeju Ti, aby ses v pekle smažil...
A největší krizi, jakou já teď mám, taky někdy zažil!!!
Autor Jitul, 21.03.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju Ti za podporu :-) Musím se s tím nějak vyrovnat, i z takových situací se člověk snad může poučit nebo se podobným pak snad vyvarovat :-)

22.03.2007 23:01:00 | Jitul

Potkala jsi jednoho z mnoha..těch zlých a bezcitných.. hlavu vzhůru... :)

22.03.2007 22:31:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí