Dívka poprvé

Dívka poprvé

Anotace: Né však první.

Se ve mě jednou v noci,
probudil náhle ten pocit,
že se na mě zas dívá,
ta dívka moje, divá...

Sem se pak z okna kouknul,
jemňoučce jako slon houknul,
a za hluku sirén pak,
nastartoval ten cizí náklaďák.

Sem hledal u silnice,
podle paměti a radaru,
jestli tu nejsou ty její ruce,
jestli nemávaj ze stanu.

Podle ponožky pak černé,
přišel jsem dívce na stopu,
vždyť spala furt vedle,
jen v ponožkách a županu.
Autor IX325, 25.03.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí