Nemrtev

Nemrtev

Anotace: zahnán do kouta

Sbírka: Dva svetry

vlastně jsem umřel před lety
mrtvě se vrtím životem
vředem jsem této planety
vyháněn jsem psím štěkotem

stále jsem lačný čerstvé krve
nocí se toulám dnes poprvé

někdo se bojí někdo štítí
štěničí život není k žití

Autor Uličný, 15.07.2022
Přečteno 190x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Marten, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí