Ztracený večer.

Ztracený večer.

Byl to, vážně, divný večer,

v paměti nezbylo vůbec nic.

Podivná pachuť v ústech

a na zemi střepy ze sklenic.

 

Zvláštní sny někde v dáli,

příběh z nich neposbíráš.

V posteli cizí prádlo; ale čí ?

to si nevzpomínáš.

 

Byl to, vážně, divný večer,

ty nevíš nic, nikdo nic neví.

Jen matné stíny vzpomínek,

ani modlitby je nevyjeví.

Autor Kan, 16.07.2022
Přečteno 80x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, Lexi, Jan Kacíř, Květka Š., Fialový metal, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí