Luna

Luna

Anotace: Malování tahů 2022

Jsi luna se štěstím v oříšku.
Veverka Ti skáče z kožíšku.
Dilema kouzla se směsí silných čar
v očích má promenádu žár.

Z parku šumí břeh stromoví.
Kaštany o ráji napoví.
Dají vůli květu z románu.
Krystal žije z nadpozemského portálu
v lyře milodaru Tvého parfému.

Příroda je trysk jinotajů.
A člověk občas hledá snovou ženu.
Dá souzvuk v čistém chlebu
bez drobečků jedů.

Slova plouží v romantice
a kousek po kousku
rudnou milé líce.
Autor mkinka, 16.07.2022
Přečteno 83x
Tipy 16
Poslední tipující: CULIKATÁ, Roser, Vivien, Friday, Protos1182, Kan, Květka Š., Psavec, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí