*-*Ale až se nám ochladí

*-*Ale až se nám ochladí

Anotace: (.-)~~~~~~~~~

.......................

~~~~~~~~~
Příroda žije v letním vánku
na pohlednici
slunce lepí známku
rána se taky do horka probudí
všechno hřeje nic ani nestudí
asi jen zmrzlina co spadne do klína.

Pod krokem třeba na pláží
písek křupe
na kopci u stánku
si novou zmrzlinu zakoupíte.

Ale až se nám ochladí
jak zákon káže
květiny z palouku
si založím do herbáře,
ano,ty květiny
mají v mém herbáři co dělat
to až bude zima
budu se na ně ráda dívat.
Pozor,to bude i sníh
/třeba/
a sněhová koule.…prásk,
razítko na dveřích
jen někdo otevře
tak slyší
smích…

Ale dnes?
Zase je horký den.

----------------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.07.2022
Přečteno 69x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Frr, Marten, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí