Ostrov mezi dvěma slovy 

jen hra a poznání 

o ostrovy 

 našich milování....

našich doteků

v tichu je mrazení

nedopustí sloku 

tahle báseň je to poslední 

co odejde jak den 

co odejde jak sen 

záblesk chladivého rána 

 hra je rozehraná 

možná až se setmí 

Objevím  básníka 

objevím své lepší já...

Já....

........Já .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.07.2022
Přečteno 155x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Jan Kacíř, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí