Oněměna

Oněměna

Kým jsem seto stal…
To jsem se potrestal…
Jsem kým jsem chtěl být,
a nejde se odpojit.

Chtěl jsem vždy žít bez lásky,
bez citu a nadsázky.
A když jsem se jím stal,
tak hrdě jsem stál…

Teď však zpětně vidím,
že se spíše stydím.
To kdo dneska jsem,
dovedlo mě sem.

Charakter šel bokem,
více každým rokem,
duše byla potlačena,
očerněna, oněměna.

Miluji tě a co víc...
Zbyly zbytky z popelnic.
Zbylo srdce prohnilé,
a o tom my nesníme.
Autor Křemen, 18.07.2022
Přečteno 127x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, Marry31, Holoxicht, CULIKATÁ, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lepším je možné snít,
teď už jen vykročit...
Hodně štěstí, Křemene

19.07.2022 18:41:06 | Emily Říhová

Cesta za změnou je těžká a zdlouhavá, ale věřím že to není nemožné. Jen musí člověk chtít

18.07.2022 14:39:39 | Marry31

Vždycky se člověk může změnit, ve svém životě události měnit..

18.07.2022 09:38:15 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí