Na dosah

Na dosah

Navyklým pohybem
Dnes stejně jako kdysi
Otírám z čela pot
Sklepávám bláto z bot
Soukám se do kalhot
Hromadím kompromisy

Bez kousku skrupulí
Taky bez špetky studu
Klaním se teleti
Přijímám prokletí
Sápu se po osudu

Všechno se navrací
Všechno tu dávno bylo
Škvoři pod kamenem
Hus v plášti plamenném
Pečený bůček - kilo

Navyklým pohybem
Sám sebou šokovaný
Nález je tolik blízký
Malé a velké pysky
Z lesa proud nese třísky
Sám sebe nacházím v rozpacích pro zábrany

     30.6.2017

Autor Jan Kacíř, 18.07.2022
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, mkinka, Kan, jenommarie, šerý, Vivien, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková štanglička všedních aktivit:)

18.07.2022 21:31:29 | jenommarie

Pěkná věrná popisnost a dennodenní rituály. Holt život, Jene*

18.07.2022 11:59:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí