P(l)ato-láska

P(l)ato-láska

Nechci skončit jako ona,
Radši počkám, než to skoná
Radši počkám, než to zmizí
Nechci ti být hořce cizí.

Nechci skončit jako ona,
Přece nejsem Lisa Mona,
V zimě rozbije to sklo mráz,
Pak už snad uvidíš snáz.

Neměj rád tvou verzi mě,
Jsem jen jedna, nejsem dvě,
A ta jedna není kráska
Není zbožná
Není křehká
Trochu lehká
I nemožná
P(l)ato-láska.
Autor Amiradi, 18.07.2022
Přečteno 132x
Tipy 16
Poslední tipující: Discipulos, Emily Říhová, Fialový metal, jenommarie, Holoxicht, Roser, Rozmarýna, CULIKATÁ, Fractura cordis aperta, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí