Upírka

Upírka

Anotace: Upírko, tanči si svůj taneček a nech mi písmen raneček.. ;)

Tanči svůj tanec, upírko
no tak tančí, temná dívko
proč netančíš, co je ti
ach ano, upíři jsou prokletí

Rty máš rudější než růže
při měsíčním světle vynikne Tvá bílá kůže
pohyby máš ladné, kočičí
s úsměvem hledíš mi do očí

Zatanči prosím tě, upírko, pro mne
hltám Tvé pohyby ve světle ohně
vlasy Ti víří, temně se lesknou
v tanci hladí Ti kůži hebkou

Jsi žena a zároveň démon
proč musím tě jenom milovat
jen pro Tvou temnou duši mé srdce plane
upírko, nepřestávej, tanči stále

Tančíš a bereš ve svou mou dlaň
směješ se, Tvá krása je největší zbraň
můj Bože, duši prokletých hlídej
upírko, vše v tanci ze srdce vydej

Údy mám zemdlelé, ty tančíš
proč jen ses rozhodla, že mi do srdce vstoupíš
rty rudé, vlasy havraní
škoda, že Tvou krásu ocení jen záře pochodní

Upírko, jsi v mé duši i mysli
Tvůj tanec je krásný; víčka mi klesly
usnul jsem sám, bez Tebe
ach, upírko, kouzelné je noční nebe

Již nikdy Tě nemám spatřit
Tvá podoba bude rány z této noci jitřit
děkuji za tanec, temná bytosti
v upírském tanci, viděl jsem života radosti
Autor Santinan Black, 21.03.2007
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí