Zastavený

Zastavený

Anotace: všem vystrašeným médiem

fixují mu nohy v gypsu
fixou kreslící elipsu
fixovaný je na roky
fixně sčítá své úroky

starosti to nejsou snadné
až ta krize na něj padne
šťastný život na vždy zmizí
říkali to v televizi

jestli přežít život dá se
bez prostoru jenom v čase
nezadržen gravitací
k smrti utýraný prací

nač má liška svoje doupě
zeptal se ho náš Pán hloupě
ukázal mu hnízda ptačí
co je k smíchu není k pláči

Autor Uličný, 19.07.2022
Přečteno 139x
Tipy 9
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, Sonador, Psavec, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! I když to není úplně k smíchu, tady se směju...

12.09.2023 14:54:48 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí