Po tobě

Po tobě

U stolu s jednou židlí
Sedím si
A v samotě nedýchám
Jsem a jsem
Stíny mě objímaj
Teď s přítelkyní
Rozpravím o tobě
Bože
Třeba mě uklidní, uhoupá
Ja vím,
je to jen láhev a já
Můžu tu sedět a prosit tě
Abys mě pohltil
Abys nožem
Duši mou rozřezal
Našel něco
Čemu láska se říká
Jenže jsem z kamene tesaná
A stejně nesmíš mi odejít
Co bychom byli
Na světě
bez sebe?
Autor adriane9, 20.07.2022
Přečteno 121x
Tipy 12
Poslední tipující: DH22, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Emily Říhová, Sonador, Lexi, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přítelem teď, snad šumivý sekt utiší. Vyliješ si srdce a on konejšivé šššššš...
Dopiješ a lepší zažiješšššš...

20.07.2022 17:31:24 | šerý

Opatruj se.

20.07.2022 17:25:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí