Vyser se na to

Vyser se na to

Anotace: ...

Vravoram
Pisu a zaroven je tu moznost nevedet co rict
Open mind
Deep talks
Satisfakce nikde

Ty ses na ty rymy
Abab
Tak premejslim jak se zavdecit

Napadaj me veci
Treba okopirovat verse co ti nevonej
Co sem uz napsala
Predtim nez plyn zdrazil
A pred tim co sem zjistila
Ze me zves na posledni chvili
Aby to vypadalo ze tam mam mozna byt
Ej ej ej
Rymuje se to?

Asi malo piva, mela bych zacit odznova...
Abych nas otuzila
Splnila ocekavani
Zbytecne nepalila plotnu pod hrncem
Vis jak

A tak si (nam) rikam

Kdybych byla tou
Co ranem proleva hlasem ticho
A tou nejsem
Nezanedbala bych nic
Ale uz ted vim ze to neudelam

Ach odznova
Kurva.

Zestrucnim co v hlave mam
Nebo diky tobe muzu mit
Ale ty jedes to svoje abab
Rym co nejde dodrzet
Neumim tak dospet
Ne hned
Ne ted

Umim ti ale rict jak vlhky je vzduch
Kdyz tohle zbytecno pisu
Jak moc je dusno
Akrylove cerno
A nikdo mi nepomuze

Nechci byt sama sebou
Aniz by si mi septal
Ze bez tebe jsem nic
Jezis to ticho
Ach

Abab
Vyser se na to
Autor Lexisa, 21.07.2022
Přečteno 138x
Tipy 7
Poslední tipující: Penemue, Sonador, Luky-33, mkinka, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyseru se na to, že sem tam chybí nějaká háčka, čárka a i na to svoje časté abab, a s díkem za poezii si přečtu i ostatní básně. Však nepálit plotnu pod hrncem. Naléhavost forever. Díky.

21.07.2022 04:23:21 | Now

Muj mobil to nema rad :D

21.07.2022 09:13:42 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí