Dva spolu a přece cizí..

Dva spolu a přece cizí..

Anotace: .

Nevinná chvilka a nic víc,
kdo ví co se mohlo stát,
držíce za ruce leželi ,osudu vstříc,
jakou hru to naše srdce začaly hrát?

Možná jsme jen blázni kteří se mají rádi,
možná jsme jen dva co neví co od života chtějí,
nevědí si ještě moc rady
bojí se krutosti žití a lidské zrady..

třebaže nebojí se zítřka,
společnou budoucnost nemají.
Jak sešli se tak i rozejdou ..
V pokoji a v zapomnění..
Autor Roger, 21.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

22.03.2007 06:41:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí